mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Projekt ny hemsida- klar!!

Publicerad 2018-03-12 18:59:23 i Allmänt,

Förra året efter Williams syndromföreningens årsmöte så bildade jag eller föreningen en arbetsgrupp som jag har varit projektledare då detta var min idé/ förslag- som har jobbat med att ta fram en ny hemsida om föreningen. Vi har tänkt att ha en enkel sida så att alla kan hitta den information den behöver (tex forskning, stöd och träffar). Vi har också haft som målsättning att den ska vara modern för att visa att det finns en aktiv förening bakom. 

www.williamssyndrom.se 


Jag är så tacksam till förtroende samt för alla som varit varit med och gjort detta möjligt! Detta är helt ideellt  arbeten så man har verkligen uppoffrat sin fritid i mitt fall tid men min man. Men detta är mitt sätt att hanterar allt kring min dotter och detta syndrom, så därför har detta varit extra viktigt för mig att vi kom i mål och slutförde det, men att vi verkligen gjorde skillnad och har åstadkommit ett fantastisk resultat 😊💖🤩


Vi hoppas att det blir en sida som många inklusive läkare, föräldrar, forskare använder för att få mer information om WS.


Tacksam för spridning!


(null)

#williamssydrom #nyhemsida #intesåkonstigt #ws #sällsyntadiagnoser #rarsyndrome 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela