mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

All tid har sin charm

Publicerad 2017-04-24 23:58:00 i Allmänt,

Vi har 3 barn, vår äldsta fyller 7 år och det här med känslor står verkligen i fokus och verkar vara något de kommer i kontakt med i denna åldern. Alltid från att de ska vara självständiga och klara sig själv till att han fortfarande vill att jag sover inne hos honom tilll att de kan känna sig värdelösa om de inte kan något med en gång till att de kan allt. Vi har många fina samtal just nu men också tuffa - ogillar verkligen när han förminskar sig själv och går in i en offerposition. Fatta inte varför han gör så? Måste vara att det är ett sätt att få uppmärksamhet eller någon annan som har ett eller flera förslag på svar?
 
vår älskade lilla docka fyller snart 4 år och håller på att bli blöjfri och förhoppningsvis sluta med napp!
Detta är verkligen så stort för både henne och oss visst det har tagit längre tid pga av hennes sjukdom men vi är så otroligt stolta över hennes utveckling och framsteg som hon gör just nu!
 
och den yngsta trollugen blev 2 år i november och han hänger på bra med systern sin - med att träna på att bli blöjfria, säga hejdå till nappen och går mer själv, vill inte sitta i vagn. Han vill göra allt själv!
 
så här gick det när han skulle äta Yoghurt själv idag
 
Livet är en gåva 
 
#känslor #7åring #blöjfri #nappfri #intesåkonstigt
#görasjälv

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela