mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

En son!!

Publicerad 2014-11-18 20:00:00 i Allmänt,

Söndag den 9 november kl 18.09 födde jag vår son, för att vara drygt 10 veckor för tidig var han stor. Han vägde 1760 g och 40 cm lång. Jag trodde verkligen att man skulle se att han är prematurt, men det gjorde man inte han var eller är så fin. Visst nu ser man lite men han är verkligen helt perfekt. Liten men perfekt!
 
Vi har under hela denna tid som jag har legat inne på sjukhuset vara oroliga över att min förlossning kommer gå fort men så här fort är helt galet. kl 17 var jag inne på förlossningen. Ringt Stefan när jag skulle in till förlossningen. Han var väl hos mig runt kl 17.30 på väg in till förlossningen promenera jag och tog det lugnt och som jag redan har nämnt så kom vår son kl 18.09. Hann inte få lustgas eller att få ont. självklart kändes det när jag skulle krysta ut men inget annat... Trodde knappt det var sant.
Det bästa av allt var att han kunde andas själv med en gång och jag fick hålla honom en stund innan han åkte upp till Neonatal.
Samtidigt som jag var överlycklig och lättad var jag också orolig.
I och med allt vi redan gått och går igenom mycket med Amanda blev det väldigt känsligt att föda premature.
Han kom i vecka 29+6 så hans förutsättningar var väldigt goda och han mår så bra. Jag ber på att han inte sk få någon infektion i och med att de är så extremt infektionskänsliga. Men jag är orolig ändå för massa annat som kan hända trots att han mår bra.
 
Att vara tillbaka på sjukhus och vårda mitt barn igen är verkligen en mardrömm. Man vill ju bara ha hela familjen samlad hemma. Jag skrev ut mig från BB redan dagen efter han kom, jag ville komma hem till dem andra. Jag önska att jag kunde dela mig i två. Efter jag lämnar barnen på dagis åker jag upp till Lillprinsen och är där tills det är dags att hämta på dagis. Kommer hem med barnen och njuter. När jag lagt dem för natten vill jag så gärna åka upp till sjukhuset igen, men jag måste också ta hand om mig själv. Slappa framför tv och bara ladda om. Det är ju så viktigt att jag mår bra, jag har ju tre barn som behöver sin mamma :).
 
Jag är trebarnsmor... amazing!!
 
Great is our Lord and mighty in power, Amen!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela