mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Astrid Lindgrens Värld i september

Publicerad 2016-09-26 00:12:00 i Allmänt,

 
 
 
Vi har haft en underbar helg nere i Vimmerby på Astrid Lindgrens Värld. Vilket ställe! Vilka fantastiska miljöer. Otrolig fin park. Jag och familjen är supernöjda med besöket. Bästa resan på länge och så skönt att sova bort i 2 nätter. Bara få koppla av och njuta.  Det var jättefina stugor och massa skoj för barnen utanför så de kunde springa ut och in hela tiden :).
 
Det var bara Pippi, Emill och Karlsson som var igång men det var inte bara så bara. Så duktiga karaktärer eller figurer och bra shower. Alla spela så bra! Och oj så vi har skrattat och haft det roligt 
 
Själv blev jag förälskad i Törnrosdalen. Både jag och min gillar ju så mycket sagan om Bröderna Lejonhjärta så vi sa det att vi måste komma tillbaks hit nästa år för att se figurerna och showerna. Ronja har vi också hört mycket gott om så det är mycket mer man vill se. 
 
 
Lite från Nils karlsson pyssling. så häftigt gjort!  Alla stora möbler fick verkligen en att känna sig liten.
 
 
När vi kom hem idag kände jag mig utvilad. Har inte gjort det på länge. Sov så bra när vi var där nere. Vi medicinerar ju fortfarande vår hjärtis var 6e timme dygnet runt så jag är ju uppe på natten och tidig morgon. Tänk att vi har gjort det i 3 år nu, Många år till kommer det att bli och det säger jag faktisk tack till! Dessutom vill fortfarande vår "lilla" och "lilla" ha ersättning mitt i natten så mycket sömn fåt jag inte... Men jag ska inte klaga.
 
Som jag skrev i mitt förra inlägg så förlor min vän sin son i en så tragisk olycka. En rattfull äldre dam körde på barnet som låg i vagnen. De har nu kommit hem och sovit fösta natten hemma efter denna tragedi och det så tomt skriver han i sin blogg, läs mer här  Ingen som väcker honom om natten och vill ha välling och dyl. Fy va jag lider med er! Tänker så mycket på er och tycker att ni är helt otroliga. ❤️❤️🙏🏾
Snälla ni som sms:ar när ni kör bil, sluta med det. Har du tagit ett glas vin eller en endas en öl kör inte bil! Noll tolerans säger jag bara!
 
#RememberLiam
#DontDrinkAndDrive

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela