mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Världens lyckligaste 5 åring

Publicerad 2018-07-13 21:13:17 i Allmänt,

(null)

Hon har fyllt 5 år!! Vår lilla sessa ❤️❤️❤️
Vill ge henne hela världen för hon är så himla tacksam, så full av kärlek, lycka och liv!!
Åh vad vi har firar i år igen. Men vi älskar att fira henne. Missförstå mig inte- älskar att fira alla våra barn men det blir lite extra med tanken på A:s tuffa start i livet. 
Minns det som igår , när vi fick beskedet om att hon hade ett medfött hjärtfel och en månad senare att hon var född med Williams syndrom.  Vår värld, min värld rasade då. Men 5 år senare har mycket förändrat och nu är jag så berikad, tacksam och otroligt lycklig. Hon har lärt mig vad äkta, gränslös kärlek och empati är. Äkta omtanke och genuint bryts sig om människor!! Vi har våra utmaningar, svårigheter, hinder och motgångar. Hon äter inte,  är otroligt ängslig, funktionsnedsättning och till höst blir det en ny hjärtoperation. Vår vardag är långt ifrån normal och lätt, men hon gör den lätt ändå. Genom all den kärlek hon delar med sig utav!!
Grattis vår älskade prinsessa på din 5årsdag!! Vi älskar dig så otroligt mycket!! ❤️❤️❤️
(null)


#grattispå5årsdagen #willismssyndrom #kärlek # medfötthjärtfel 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela