mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

I väntan på vårt tredje mirakel

Publicerad 2014-08-29 09:15:11 i Allmänt,

Nu var det dags igen, vi ska ha vårt tredje barn. Är nu i vecka 20 och allt känns så bra.

Normalt sätt så är man orolig inför sin graviditet. Men jag kan verkligen inte sätta ord på hur orolig jag har varit denna gången. Kanske för att vi nu har fått ett sjukt barn eller för att man har blivit äldre och man vet att det kan blir svårare att bli med barn.

Jag fick även ett missfall i våras, vilket var första gången. Jag blev både ledsen och orolig. Jag har aldrig haft problem med att bli gravid tidigare och det började spöka med massa olika tankar och funderingar. Tänk om jag inte kan bli gravid igen eller tänk om nästa barn också blir sjuk. Är det nog fel på mig?

Men det jag har fått lära mig är att det är väldigt vanligt med missfall. 20 % av alla graviditeter leder till missfall, det trodde man inte. Men det är ju självklart inget man pratar om. Men det är vanligt och när jag fick reda på det och började prata om det så träffa jag flera som hade gått igenom det jag hade gjort och det kändes så skönt.

This life is for loving, sharing, learning, smiling, caring, forgiving, laughing, hugging, helping, dancing, wondering, healing, and even more loving. I choose to live life this way. I want to live my life in such a way that when I get out of bed in the morning, the devil says, 'aw shit, he's up!” 

―    Steve Maraboli,   

Förutom att jag inför denna graviditet är väldigt otränad så mår jag bra. Tiden springer i väg och man har ju fullt upp med de andra två. Men jag försöker också njuta och känna på sparkar och livet i magen.

Jag är beräknad i mitten av januari, så spännande, Tycker det är så roligt och fantastisk att man ska bli trebarnsförälder och kul att ge barnen ett till syskon.

 
Theodore tycker att det ska bli kul med ett syskon till, han hoppas på en lillebror. Dock tror min man att det blir en flicka till.
Vi får väl ses... Men jag vet vad det ska bli heheh,  men då min man inte vill vete så blir det min lilla hemlighet.
LOL <3
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela