mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Fantastik helg i Ramsvik stugby och camping med hjärtebarnsförbundet väst

Publicerad 2015-08-17 00:26:00 i Allmänt,

Jag är så otroligt tacksam för att jag, barnen och min svärmor åkte på lägret som hjärtebarnsförbundet i väst hade ordnat. Det var en fantastisk lyckad helg med många fina nya möten med hjärtebarn, syskon och föräldrar. Skönt att träffa personer som förstår och verkligen vet vad man går igenom och att man inte är ensam i det hela. Inför helg hade jag blandade känslor, visste inte riktigt vad jag skulle möta. Skulle det vara som på avd 323:an? Massa sjukbarn och upprivna föräldrar? 
 
Vi var uppe i bohus naturreservat, Ramsvik stugby och camping. Underbart ställe.
 
Min svärmor brukar alltid fiska krabbor med Theodore men denna gången lyckades de inte fånga någon krabba och han blev så ledsen så jag kände att jag fick lägga min krabbskräck åt sidan och testa på att fiska lite. Vilken upplevelse! Så fridfullt och meditativt. Dessutom hade jag eller jag ska nog uttrycka mig så här istället. Jag och Theodore var ett sånt bra team så vi lyckades fiska upp ca 8-10 krabbor och frågan är vem som blev gladast jag eller han Hehehe.
 
 
Förutom det kunde vi paddla kanot, vattencykla, hade legobilstävling, åt god mat och fantastisk fika. Avsluta helgen med att göra hjärtebarnsarmband som vi sedan köpte.
 
Helt fantastik vad de fixar för våra hjärtebarn och deras familjer. Jag är så otroligt tacksam och glad för alla som gör det möjligt för oss att göra sådan här aktivitet. Att vi olika familjer får ses och umgås har kul och skratta tillsammans och bara njuta. Sen har man det alltid den dagliga vården som påminner oss om vår tuffa vardag som tex att ge medicin, men det är guld värt att komma hemifrån byta miljö och att syskonen får träffa andra syskon till hjärtebarn och dela deras upplevelse eller kanske bara leka och ha kul ihop :).  Finner verkligen inga mer ord mer än att jag som förälder till ett hjärtebarn är hjärtligt tacksam.
 
 Kärlek

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela