mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Vilken semester

Publicerad 2017-07-26 21:23:00 i Allmänt,

 
Jag befinner mig just nu på sunwing Cala bona med mina två söner. En semesterresa med mass sol, bad, kärlek och glädje. Egentid med mina söner!
Vilket underbart ställe, så fint! Vi har det fantatsisk bra.
Vi har all inclusive och det är så himla bra mat. Barnen njuter verkligen. Tyvärr har vi haft lite otur med vädre. Det har regnat lite gran men det går att bada ändå. Men jag tror den bästa upplevelesen har varit att se hur T trivs med att simma och vill bada hela tiden. Själv så älskar han nog att han kan gå och ta glass när han vill. M är stolt öer att han har kramat Lollo och Bernie. Det är väldigt bra ordnat här för barnen. Kan varmt rekommendera detta och kommer åka tillbaka hit igen men med Amada nästa gång. Hon hade älskat det här. Känns så konstigt att åka utan henne. Men nästa år hoppas jag på att hon ska klara av denna resa med hennes hälsa.
 
 
Denna semeser fick en lite tragisk vändning,  men jag gör allt jag kan för att vara stark för mina barn men det är tufft och svårt .Tyvärr fick jag fruktansvärda nyheter om att min far har gått bort  plöstsligt så nu är det för mig att åka hem med barnen sedan resa till sydafrika för att ta farväl och begrava honom.
 
Min älskade pappa! Det gör så ont, mitt hjärta blöder men gud vet varför. Må gud ge mig styrka! 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela