mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

OPQ Utbildning

Publicerad 2016-06-11 13:53:00 i Allmänt,

OPQ utbildning

Efter har gjort ca 15 timmar e-learning är det nu dags för 3 dagars utbildning CEB SHL Talent measurement. En utbildning inom personlighetsbedömning, kompetens/färdighetsbedömning och motivation.  En givande utbildning som jag kommer ha nytta utav varje dag i mitt arbete. 

Men att vara bort i 3 dagar och två nätter kräver sin planering. Jag har fått be min svärmor att hjälpa oss med att hämta barnen dessa tre dagar från dagis. Jag fick förberedda middag för dessa tre dagar, matlåder till min kära man, ta fram kläder och ombyten till barnen med mera. Min packning kom verkligen i sista stund. Men allt har gått bra hemma så som tur var.

:) 

Jag har haft fantastisk givande dagar i Stockholm. Omfattande och tunga men så bra och givande. Till och med hunnit träffa vänner som bor i uppe i Stockholm.  Så tacksamma att de tog sig tid att träffa mig. Som någon har jag har hört. Gammal vänskap rostar aldrig, Kärlek!

 

Jag bodde på det nybyggda hotellet Scandic  Continental. Helt underbart. De hade  fantastisk personal och en helt underbar takterrass men frukosten var nog den bästa med deras egen ekologiska müsli!!

 

Gissa vilket språk personalen prata med mig? Engelska! :) Varför händer detta alltid mig. Jag fattar att jag inte ser svensk på grund av min hudfärg, men det är Sverige 2016 så mångkulturellt .  Det roligaste var när han till slut fråga mig vart jag kom i från och jag sa Göteborg. Han börja skratta och fråga varför vi prata engelska. 

 hahahah

Jag kan med stolthet säga att jag nu är certifierad i OPQ,MQ och Verify vilket innebär att jag kan jobba med  personlighetsbedömning, färdighetsbedömning och motivation. Detta kommer leda till att jag kan både kvallitet/och kompetenssäkra mina rekryteringar samt jobba med personalutveckling

.

 

 

Inget är omöjligt !

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela