mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

På Tv just nu

Publicerad 2017-03-23 21:47:00 i Allmänt,

Sitter och tittar på tillsammans med Strömstedt på TV4 där det handlar om Felix och Clara Herngren

Felix och Clara Herngren träffades på jobbet, under en tv-produktion. Att det både var i ett var sitt förhållande med barn visste jag inte men min man sa att det som Felix och Clara gjort är väldigt vanligt. 

Det är så härligt att hörs hur kär är i varandra fast att de inte har en perfekt vardag. Men va där perfekt? de accepterar säkert varandras brister. De är så glada och tacksamma över att de har varandra och kanske för livet ... älskar hur Felix återberätta hur haN kände när han träffa. Clara  – Det kom en krypande känsla av att man blev alldeles varm i kroppen när Clara ringde och skulle säga någonting. Och så blev man pirrig när man skulle ringa tillbaka och säga något. Och så är det ju inte ofta med jobbkontakter

Felix och Clara Herngren. Foto: TV4

 

Clara sa något så bra, Felix klagar aldrig på mig! Han är så kär, tacksam och glad över Clara!! men åh!!

 

Foto: TV4

Nu pratar dem om att de bråkar sällan men när de gjorde det så skriver Clara av sig med att skicka ett mejl till Felix istället. Det kanske är något jag ska ta till med så kanske min man förstår mig bättre. Prats är bra men om det bara blir ordkrig så hmm detta kanske jag ska testa nästa gång vi inte är överens :)

Det är iaf skönt att höra att de inte är perfekta men att de är galet kära i varandra så där kära att man kan irritera sig på dem 😂😂😂😂😂

 

Underbart med kärlek ❤️❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela