mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Hejdå nappar

Publicerad 2017-06-25 07:20:00 i Allmänt,

Under ett år nu har jag pratat med mina småttingar om att det snart är dags för dem att lämna sina nappar. 
Om det blir till kaninerna på Liseberg eller till pippi på ALV fick de själva välja. Igår hände det 👏🏾👏🏾👏🏾, vi var på Liseberg och min dotter ta sin napp och lämnar den till kaninerna utan att vi ens hann säga något. Lillebrosan hänger på och jag ger honom hans nappar. Allt gick så fort 🙈.
Jag ser på min man han ser på mig med en blick -om jag kunde tolka den skulle han säker säga "Thandi är du beredd på kampen du nu har framför dig?" 
 
De blev en liten kamp vid läggningen och under natten, men första natten utan napp är nu avklarad 💪🏾👊🏾👌🏾😘😅.
För A är nappen så mycket mer. Det är så mycket trygghet! Hon fyller 4 år om nån vecka 🎂🎈🎉 men att bli av med både napp och blöja för hennes ålder med hennes sällsynta syndrom, det är väldigt bra och ovanligt. Dock så har nappen en stor betydelse för henne inför hennes läkarbesök och vi har besök med någon slag gestalt minst två gånger i månaden... vi ska till specialist tandläkarn i nästa vecka, vecka efter det har hon två besök hon HAB 😨😰🙏🏾- det ska gå bra, det måste 😅😘
 
 
igår var även en stor dag för min största pojk, han våga åka Lisebergsbanan
 
Så modig! Så stor han har blivit! Dock så undrar jag om han vågar åka den en gång till 🤣🤣🤣.  Inte i år i alla fall 🙈😰😨 min älskade prins. Han tyckte inte om den men jag sa det till honom att han måste ge Lisebergsbanan 2-3 gånger innan har tycker om den 😍💕
 
Jag är så otroligt tacksam för att han våga och var så modig. Tack för hans tillit och känsla för trygghet -tack tack tack!
 
Jag är så tacksam för att vi tar kampen med att få de två små att sluta med nappen. Tack för att det gick så enkelt och smidigt att ge bort dem- tack tack tack!
 
Tack för att jag får uppleva allt detta med mina barn ❤️❤️❤️.
så tacksam för allt mina barn ger mig
 
 

Måste bara visa detta fantastiska badrum som min man och hans duktiga killar just gjort färdigt åt en kund 👍👊😀

 

#nordiskakvalitetsbyggen #renovera #renovering #badrum #badrumsrenovering #byggare #bygga #plattsättare #plattsättning #bkr

#Liseberg #genappartillkaninen #modig #trygghet #sällsyntadiagnoser  #intesåkonstigt

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela