mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Mitt hår

Publicerad 2014-07-25 22:04:11 i Allmänt,

 
Att se bra ut i hårer är ganska viktigt för många och din frisyr du har kan göra väldigt mycket med ditt utseende. Min mamma drev en afro salong förr itiden, hon var den första som öppna en afrosalong i Göteborg. Så min mamma har alltid fixat och gjort ordning mitt hår när jag var liten, så håret har betytt mycket för mig.
 
jag vet inte i hur många hår jag har haft weave in, när man syr in löshår.
Men för mig handlar det inte bara om att se bra ut i håret. Det ska vara lätt att sköta och inte ta så mycket tid att fixa håret varje morgon, så därför har det underlättat att sy in hår. Samt att jag sliter inte lika mycket på mitt hår när det är inflätat :).
Men idag bestämde jag mig för att ha mitt egna hår och låta det vila från all löshår :). Så jag gjorde en rakpermanent och de har jag inte gjort på 4 år minst.
 
Men i så många år som jag har permanentar mitt hår tidigare har jag nog aldrig fått det så här rakt!
Det är inte lätt att hitta en bra frisör som kan afro hår, men jag haft samma frisör i drygt 6 år och är super nöjd varje gång.
 
I och med att mitt hår blev så tunt och platt  när det blev rakt, sydde jag in några rader med löshår för att få lite volym och fyllning.
 
Nu ska ja bara vänja mig med min nya look. Jag är super nöjd!!!
 Jag kan varmt rekommendera Jackie på salong Fager hår och skönhet på Fjällgatan 30 i Göteborg. 
 
xx

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela