mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Inga marginaler, vem behöver det!

Publicerad 2017-01-31 23:55:00 i Allmänt,

 
Jag får ofta fråga hur jag hinner med allt. senast igår på bussen träffa jag min granne som börjat jobba efter har varit föräldraledig och hon fråga om jag jobbar 100 % jag svara jag jobbar mer än 100 %, hur hinner du eller hur får ni ihop det?  jag är aldrig ledig svar jag då med ett leende.
Jag är ständigt igång med att lämna barn på dagis, springer till bussen för att komma i tid till jobbet, jobbar utan rast eller lunch. Mina kollegor tycker nog att jag är en trevlig och sällskaplig kollega, NOT! 😜Aldrig med på nått eller finner tid för små snack i köket ja ja man är väl på jobbet för att jobba får jag väl skylla på. På jobbet är det just nu mycket fokus på sälj genom att hitta nya kunder, bokar kundmöten till att hitta kandidater allt från ax till limpa. Söke med ljus och lykta efter ingenjör just nu https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/5ecc5849-3872-4fe9-9367-4471d3ba919e/-automationsingenjorer-sokes-till-guard-i-vara/
 
Jag hinner att träna faktiskt, det lägger jag tid på 😬Hinner å hinner, tvingar mig själv för att komma igång med min egna träning så  jag håller i cykelklass på tisdag lunch 30 minuter på SATS kompassen, så kul!
 
efter jobbet hämtar jag barnen, hem lagar mat, städar och fixar samtidigt som jag ska umgås med barnen innan det är läggdags. Barnen sover då plockar, diskar fixar iordning, jobbar lite sedan umgås med min man men jag är ju så tråkig så jag somnar nästa varje kväll i soffan. Så vad hände med att umgås med min man 🙈🙈Ett problem då jag ska lägga lite fokus på vårt äktenskap och ge oss lite egentid. Tack för att vi har dejt-night för då håller jag mig vaken en kväll i veckan 🙈!! Vaknar vid kl 22 i soffan och då sätter jag mig och jobbar lite till med alltid ifrån fixa med min mans hemsida eller något med Hjärtebarn. Jag sitter med i styrelsen för hjärtebarnsföreningen i väst eller så gör jag något annat. vid 23.30 ger jag Amanda Medicin och lägger mig sedan för natten. Vaknar 05.15 om inte vår yngsta grabb vaknar och är hungrig eller fryser för att han har sparkat av sig täcket och sedan börjar min dag igen. Helgerna är det aktiviteter med barnen istället för att gå till jobbet...Jag är igång hela tiden, inga marginaler Men jag har aldrig känt mig mer levande!!
spännande att se hur mycket man kan pressa sig själv och hur mycket man klarar av! Så länge man gör det man tycker om så tror jag att man klara av ganska mycket!! vill dock hinna med att träffa mina vänner och min familj (mamma och syskon) mer, har mer energi till orka sitta uppe med min man. Känner mig ofta som en dålig fru 😔Men något jag vet att jag kan bli bättre på, bjuda mer på romantiska kvällar :) han är mitt allt och han förtjänar mer av mig :)
 
Måste visa vad min kollega Denis Wiberg http://www.denisewiberg.se/keramik/4584112037 har gjort, köpt denna fantastiska äggskål och två st Guardian angel av henne
 
 
Jag vill avsluta med några rader från Fredrik Eklund 
 
Var du än befinner dig i livet så säljer du dig själv – privat och på jobbet. Och ingen vill jobba med en tråkig, rädd person som inte gillar sig själv. Så skaka loss, bryt isen, skoja till det och visa människor vem du verkligen är. Framhäv dina starka sidor och låt din personlighet blomma ut!
 
Jag blommar ut 🌺🌺
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela