mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Fullgången

Publicerad 2015-01-19 22:38:00 i Allmänt,

Igår var beräknad förlossningsdatum och vår son är nu fullgången. Enda tills nu har man fortfarande talat i graviditetsveckor. När man födds prematur har man två födelsedatum, den beräknade förlossningsdagen och den dag man
föddes. Men när det kommer till utvecklingen går man efter beräknad förlossningdatumet. Matheus är snart tre månader men kommer den 18 februari räknas som 1 månad. Det är lite overkligt att förstå att han skulle komma nu.
Allt går så himla bra, han sköter sig och växer fint. Alla kontroller går fint. Man kollar allt från synen till gör ultraljud på hjärnan och kollar hörsel. Trotts att han mår och utvecklas bra är barnmedicin inkopplad och följer honom. Tror det gäller de första levnadsåren. Vi har BVC på onsdag och sist vi vägde honom vägde han 3570g och jag kan tippa på att han ligger runt 3800g idag :). Så jag är väldigt trygg och lugn när det kommer till Matheus, vilken fantastisk barnvård vi har! Jag har bekanta som riskerar att föda prematurt och det är skönt att kunna dela med mig utav min fantastiska erfarenhet och hoppas på att de kan ge dem ett slags lugn. Jag vet ju hur orolig man är när man ligger inne på specialistförlossningen för hotande till förtidig förlossning. Låter kanske lite kliché att säga men de är på rätt plats och är i goda händer!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela