mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Amandas undersökning idag

Publicerad 2016-03-15 20:19:28 i Allmänt,

Idag hade Amanda Gammakameraundersökning. När vi fick hem kallelsen och läst igenom hur undersökningen går till, en undersökning som tar 4-5 timmar tänkte vi wow! Hur ska hon orka och klara av det här? Vi prata mycket om det hemma och försökte förbereda Amanda dagarna innan besöket och i morse när hon vakna och vi fråga henne om hon vet vad som händer idag. svara hon "gå till doktorn" :).
För att ge er lite inblick hur dagen var upplagd:
När man kommer in på morgonen får man en bedövningssalva 1 timme före sticket.
Sticket lägger de in en tunn plastslang i ett blodkärl. Via plastslangen sprutas ett radioaktivt läkemedel Där efter kan man lämna sjukhuset och kommer man tillbaka efter 3-4 timmar för bildtagning i denna maskin.
 
Vi är så otroligt imponerade hur bra det gick. Amanda var helt grym, så himla duktig. Grät lite när de satte in slangen men övrigt gick det så bra. Hon låg helt still och sa inte ett ljud. #stoltförälder
 
När det var dags att åka hem ville hon inte det. Det säger ganska så mycket. Stor tack till den fantastiska personalen på Drottning Silvias barn  och ungdomssjukhus (östra sjukhuset) och till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus som fyller sjukhuset med aktiviteter och miljöer som skapar glädje i tillvaron, något som gör att tiden går lite fortare. #glädjelek
 
 
Till något helt annat, kolla in denna förändringen av en badrumsrenovering
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela