mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Alla Hjärtans Dag Fika

Publicerad 2017-02-16 22:31:00 i Allmänt,

 
 
 
Valetine's day har nu varit, denna dag har jag alltid tagit till vara på med att verkligen sprida kärlek och berätta för mina nära och kära hur mycket de betyder för mig. Alltid uppvaktat andra och drömt om en romantisk uppvaktning... jag blev inte uppvaktad i år heller men men det kommer väl 😬😎
i år fick denna dag en helt annan mening, i år  använde jag denna dag till att uppmärksamma barn som fötts med hjärtfel. 
Självklart uppvakta jag min man med blommor och hjärtgodis. Barnen får alltid min kärlek i massor men liten extra godishjärtan blev succé :).
 
Jag med Hjärtebarnsföreningen väst hade så klart planerat en aktivitet denna dag och det var att bjuda på Alla Hjärtans Dag Fika på Ronlad McDonald Hus i Göteborg för de boende familjer samt avd 323 hjärtvårdavdelningen på Drottning silvias barn och ungdomssjukhus. i flera veckor har jag frågat olika bagerier och catering företag om bidrag. Inte varit lätt men tills slut fick vi stöd från Dahls bageri och Steinbrenner & Nyberg, jag är så tacksam för deras bidrag. Vi fick även ballonger från Party Land i Frölunda torg, stort tack för ert bidrag ocb stöd!
 
Tack till alla ni som var med och spred budskapet och  swisha pengar till fonden som går till forskning ❤️❤️❤️
 
 

To some people February 14th is just another day.
For me this is a day to take time and say... I love you....

 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela