mammathandi.blogg.se

En allmän blogg om det som händer i min vardag. Jag kommer skriva om allt ifrån mina barn och min dotters medfödda hjärtfel till mina intressen, mat, träning och fixa i hemmet.

Han är ett år!!

Publicerad 2015-11-10 00:08:00 i Allmänt,

Jag kan inte förstå att det redan har gått 1 år. Ett helt år wow, vad hände med tiden??
 
Ofta när jag ser på Matheus frågar jag honom, varför ville du komma ut så tidigt som redan i vecka 29?
Se på honom nu. Man kan inte tror att han är prematur, extremt förtidigt fött. Han väger nu lika mycket som Theodore vägde när han var runt 14-15 månader. Det är så skönt! Man behöver liksom aldrig oroa sig om han blir sjuk och inte vill äta. 
Han är så fin, så stark och utvecklingmessigt är han i fas. Varit lite efter men inte om man går efter bf då är han lite före :).
Viktigaste är att han mår bra och har en god hälsa!
 
 
Så i går på farsdag passa vi på att fira Matheus och jag bestämde mig för att baka tårtan själv denna gången. Samtidigt så kände jag för både Amanda och Theodore beställde vi fina tårtor men nu ville jag så gärna gör en själv och den blev lika god fast inte lika snygg men jag har lagt ner massa kärlek i den.
Jag gjorde en tårta med saftig sockerkaksbotten 
Fyllning hade jag Vaniljmousse, Hallonmousse och karamelliserad mjölk / Dulce de leche
med grädde 
 
 
Till middag bjöd vi på Pulled Pork med Coleslaw, Tina Nordströms recept, Coleslaw, svartabönor, sallad, salsasås, avokado, gräddfil och pitabröd. Asså varför har jag aldrig gjort detta förr?! Så gott, uppskattat och enkelt. Det ända som tar tid är ju att fina riva morötter till Coleslawen,men det är det värt
 
Nu är det dags att sova, god natt och massa kärlek!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela